Terug naar Blog

Extra leads en conversies genereren met een WhatsApp widget

Leads en conversies... Marketingtermen die je vaak hoort, maar hoe werkt het nou precies? En hoe zorg je ervoor dat je die aantallen kunt verhogen? Lees gauw verder!

Je hebt een website waarmee je een product of dienst verkoopt. Doet een bezoeker een aankoop op je website? Gefeliciteerd, je hebt een conversie behaald! Maar behalve een aankoop kan een bezoeker misschien nog meer doen op je website. Hij kan zich bijvoorbeeld inschrijven voor een nieuwsbrief, een contact- of offerteformulier invullen of iets downloaden. Dat noemen we een lead. De drempel om een lead te worden ligt voor de bezoeker relatief laag, maar jij kunt daar als ondernemer op inspelen en een lead omzetten in een converterende klant!

Hoe kan de WhatsApp widget mij helpen met het genereren van leads en conversies?

Wanneer een bezoeker op je website is terechtgekomen, navigeert hij door de website om te vinden wat hij zoekt. Natuurlijk probeer je zo duidelijk mogelijk alle informatie aan je bezoekers te laten weten, maar soms komt een bezoeker er gewoon niet uit. De kans dat hij je website verlaat is dan groot! Maar wat als we daar een oplossing voor hebben? Wij introduceren Whappie: de vriendelijke WhatsApp widget rechtsonderin je scherm. Hij kan je helpen met al je vragen!

Ben je benieuwd of dit ook werkt voor jouw website? Probeer de WhatsApp widget 14 dagen geheel GRATIS uit!

Gratis proberen!

 

Extra leads en conversies genereren met een WhatsApp widget